Na Evropskom prvenstvu za mlade, koje se održavalo u italijanskom gradu Roseto degli Abruzzi, učestvovalo je 229 boksera i 120 bokserki iz 40 zemalja. Reprezentaciju Crne Gore predstavljali su: Edin Alković u kategoriji do 52kg, Nenad Marković u kategoriji do 56kg i Milovan Sekulović u kategoriji do 75kg. Reprezentaciju su pratili direktor Saveza i trener Dragan Đuričković- Đuza i selektor Boško Drašković.

U prvom kolu borbi, koje su održane 18. aprila, Milovan Sekulović je boksovao protiv reprezentativca Ukrajine, Tolmačov Bogdana. Odlukom sudija Milovan je izgubio borbu rezultatom 4:1.

U prvom kolu borbi, koje su održane 18. aprila, Nenad Marković je boksovao protiv reprezentativca Poljske, Harvankovski Domunika. Odlukom sudija Nenad je dobio borbu rezultatom 4:0. U drugom kolu borbi, koje su održane 20. aprila, Nenad je boksovao protiv reprezentativca Albanije, Kuamil Muhameda, koji je u prvom kolu bio slobodan. Odlukom sudija Nenad je izgubio borbu rezultatom 5:0.

Edin Alković je u prvom kolu bio slobodan, a u drugom je boksovao protiv reprezentativca Jermenije, Bazejan Artura. Odlukom sudija Edin je izgubio borbu rezultatom 5:0.

Naši bokseri su se solidno nosili. Nenad i Edin su prva godina mladih pa se od njih više može očekivati naredne godine.

BSMNE