15-ti po redu Međunarodni bokserski turnir “TROFEJ PODGORICE” održaće se u Podgorici od 29. marta do 2. aprila, u “Verde Kompleksu”.

Turnir će trajati tri dana i ljubitelji plemenite vještine imaće priliku da uživaju u kvalitetnim mečevima.

Organizator turnira, pod pokroviteljstvom Evropske bokserske konfederacije- EUBC i Svjetske bokserske federacije- AIBA, je Bokserski savez Crne Gore, a tehnički organizator će biti Bokserski klub “Podgorica”.

Pravo učešća imaće muškarci u uzrastu mladih (17 i 18 godina). Učešće su najavile uglavnom zemlje iz Evrope, pa će pored Crnogorskog tima nastupiti 56 takmičara iz deset zemalja i to: Francuska, Mađarska, Švajcarska, Austrija, Slovenija, Srbija, Makedonija, Kosovo, Albanija, Argentina.

Reprezentaciju Crne Gore će činiti: 56 kg- Nenad Marković i Edin Alković, 64 kg- Stefan Savković, 75 kg- Milovan Sekulović, 81 kg- Kristijan Drobnjak i Viktor Mihailović.

Glavno mjerenje i eliminacione borbe na programu su 30. marta sa početkom u 16:00 časova. Polufinalne borbe će se održati 31. marta sa početkom u 16:00 časova, dok će finalne borbe i proglašenje najboljih po programu biti prikazani 01. aprila u 12:00 časova.

Obezbijeđen je i uživo prenos borbi putem web linka: TROFEJ PODGORICE.

Dobrodošli!

BSCG