Ministar sporta Nikola Janović priredio je prijem u čast boksera Bojane Gojković i Petra Liješevića, osvajača medalja na nedavno održanom Evropskom juniorskom prvenstvu u Rusiji. Prijemu su, osim sportista, prisustvovali i predsjednik Bokserskog saveza Crne Gore, Blažo Šaranović, selektor Boško Drašković, kao i Nikola Ružić, trener reprezentacije. Bojana Gojković osvojila je prvu medalju u istoriji crnogorskog ženskog boksa na međunarodnoj sceni, i to zlato u konkurenciji do 50kg, dok se Petar Liješević okitio bronzom u srednjoj kategoriji, do 75kg. Kako je riječ o prvom značajnom rezultatu bokserske reprezentacije nakon dugog niza godina, ministar Janović je istakao da je ovaj uspjeh došao u pravom trenutku, kada novi Zakon o sportu otvara mogućnost adekvatne afirmacije mladih perspektivnih sportista, dodatno ih motivišući na nove uspjehe u dresu svoje reprezentacije.
Ovu priliku, Blažo Šaranović, predsjednik Bokserskog saveza iskoristio je da istakne značaj podrške koju od osnivanja Ministarstvo sporta pruža u kontinuitetu i to u mnogo većoj mjeri nego što je to ranije rađeno. On je dodao da ovo nesumnjivo ima uticaj na sjajne rezultate povodom kojih je upriličen i ovaj prijem.
Sportisti Gojkovićka i Liješević zahvalili su se na srdačnom prijemu i stipendiji koju će primati narednih godinu dana, te naglasili da ova podrška za njih predstavlja značajan podsticaj za dalji predan rad i nove pobjede.