Memorijalni turnir “Slavko Vulević”

Memorijalni turnir “Slavko Vulević” održao se 19.6.2022. u 19:00 časova u sali Srednje mješovite škole “Golubovci” u organizaciji bokserskog kluba Zlatičanin. Na turiniru su učestvovti takmičari iz Crne Gore, Srbije i Albanije.

Od predstavnika Crne Gore u svih 10 mečeva, koji su bili na programu, predstavili su se sledeći takmičari i ostvarili sledeće rezultate:

  1. Strahinja Mrdak, u kategoriji do 40kg, borio se protiv Ljoshija Ajdina, Albanija. Borba je završena neriješenim rezultatom.
  2. Filip Božović, u kategoriji do 54kg, borio se protiv Nijazije Mujdragića, Srbija. Filip Božović pobjedio je u ovom meču.
  3. Lazar Joković, u kategoriji do 57kg, borio se protiv Gjonija Pashuka, Albanija. Lazar Jovković izgubio je meč.
  4. Tomislav Đinović, u kategoriji do 63kg, borio se protiv Elhada Kastratija, Albanija.Tomislav Đinović je pobjedio nokautom u prvoj rundi.
  5. Nikola Radenović,  u kategoriji do 71kg, borio se protiv Adama Krstovića, Srbija. Nikola Radenović pobjedio je u ovom meču.
  6. Mirko Šarčević, u kategoriji do 71kg, borio se protivNikole Cvetkovića, Srbija. Mirko Šarčević pobjedio je u ovom meču.
  7. Đorđe Smolović, u kategoriji do 71kg, borio se protiv Besjora Gjetaja, Albanija. Đorđe Smolović pobjedio je u ovom meču.
  8. Andrija Brajković, u kategoriji do 92+kg, borio se protiv Darija Gjetaja, Albanija. Andrija Brajković izgubio je meč.
  9. Đorđije Lainović, u kategoriji do 92 kg, borio se protiv Elvisa Selmanija, Albanija. Đorđije Lainović pobjedio je u ovom meču.

Na programu borbi bila je i borba između Prele Tonina, Albanija i Dženisa Vanića, Srbija, gdje je predstavnik Srbije pobjedio.


Pehar za najboljeg stranog boksera dobio je Dženis Vanić, Srbija.

Pehar za najborbeniji par dobili su Đorđije Lainović i Elvis Selmani, Albanija, kategorija do 92 kg.

Pehar za najboljeg tehničara dobio je Mirko Šarčević.

Pehar za najboljeg boksera dobio je Tomislav Đinović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *