Miloš Krasnići: Odlična atmosfera u Harkovu

Miloš Krasnići, osvajač bronzane medalje na Evropskom prvenstvu minule godine, trenutno se sa jednim dijelom reprezentacije nalazi na pripremama u ukrajinskom gradu Harkovu. Naša petočlana ekipa, predvođena trenerom Nikolom Ružićem, će u Ukrajini boraviti do 13. februara, nakon čega ih očekuje međunarodni turnir Jadranski biser.

„U Harkov smo doputovali izuzetno motivisani i u dobrom raspoloženju nakon osvojenih evropskih medalja od prije dva mjeseca. To je za sve nas vjetar u leđa i razlog da i u ovoj godini nastavimo istim tempom, pogotovo jer nam se pružila mogućnost da učestvujemo na Svjetskom prvenstvu koje će se održati u Poljskoj narednog aprila“, kaže Miloš Krasnići.

Pored reprezentacije Crne Gore, u Harkovu su još i najbolji bokseri i bokserke Bugarske, Moldavije, Hrvatske i Ukrajine. Uslovi su dobri i radi se u sjajnom ambijentu. Pored Miloša, na pripremama su još i Bojana Gojković, Nina Radenović i Luka Gačević. Zbog pozitivnog testa na Covid 19, u poslednjem momentu su sa spiska izostali braća Petar i Damjan Liješević.

„Velika je šteta što Petar i Damjan nijesu ovdje sa nama, ali šta je tu je. Bitno je da se što prije oporave kako bi nastavili pripreme za Svjetsko prvenstvo. Što se nas tiče, očekuje nas izuzetno jak turnir u Budvi. Činjenica da su učešće najavile Rusija, Ukrajina, Kazahstan, Uzbekistan, Indija, Bugarska, Gruzija, Francuska i Moldavija dosta govori o tome šta nas čeka u Budvi. Svjesni smo da će predstojeći turnir biti veliko iskustvo za nas, ali smo isto tako i optimisti, te očekujemo dobar rezultat“, rekao je Miloš.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *